top of page
756500_edited.jpg
tumblr_2ad4dc9a561e15fff1d3cb27046f6d56_69ecd95a_640.jpeg

LA ROBA NETA I COM NOVA

LOGO PLANXA NEGRE.png

​Som

la teva 

Tintoreria

CANVI
D'ARMARI

ONLINE DETIQUETA.png

CANVI D'ARMARI

Amb l'arribada del bon temps, és hora de començar a pensar a fer el canvi d'armari per temporada. Enrere van quedar les fredes nits d'hivern, els dies de neu i, . Toca guardar la roba dels mesos més freds de l'any i fer espai a la roba lleugera.

 

No hi ha una data concreta per a fer-ho, però primavera és l'estació en la qual comencen pujar les temperatures, la transició entre l'estiu i el fred hivern. És per això que, tret que tinguis un *vestídor com el de la protagonista de 'Sexe a Nova York', toca retirar les peces més hivernals i treure samarretes, llins i sandàlies per a la platja. Tot és qüestió d'actitud. El temut canvi d'armari no podrà amb tu si prens nota d'aquests set consells:

 

 

1. Tria el dia perfecte.Abans de començar, pensa quan ho faràs. Tria un dia en què tinguis temps, perquè el puguis fer sense presses i sense distraccions. Reserva mínim un matí perquè, encara que és diferent en cada cas, la mitjana que es triga és de tres a cinc hores.

 

2. Treu totes les teves peces.El moment del canvi d'armari és una gran oportunitat per a revisar el que tens. Divideix la roba en dos munts: d'una banda, el que vols conservar i, per un altre, la qual cosa has decidit vendre o donar.

 

 

3. Netaja a fons l'armari.Aprofita que tens l'armari buit per a fer una bona neteja. Encara que tinguis armari amb portes, l'interior sempre agafa molta pols i àcars. Passa un drap humit amb una mica de sabó neutre (rentavaixelles), per les superfícies i després asseca-ho bé.

 

4. Classifica la roba per categories. Veu agrupant la roba que et quedes per tipus de peça i, al seu torn, aparta el que guardaràs per a la pròxima temporada.

 

5. No guardis la roba sense rentar, encara que no tingui taques perceptibles, amb els mesos s'oxiden les restes de perfum o suor i queden taques que després, pot arribar a ser impossible d'eliminar.

Podem Guardar-te la roba en la nostra Tintoreria Detiqueta i així alliberes espai per a tenir la roba mes solta i sense arrugar-se. 

 

6. Assigna un lloc a cada cosa.es l'hora de col·locar de nou tot en l'armari. És important definir on col·locarem cada categoria (jaquetes, samarretes, vestits, pantalons…). Ja sigui en penjadors, en baldes o calaixos intenta que d'un sol cop d'ull puguem veure el que tenim i que, per descomptat, les teves peces s'arruguin el menys possible. Un mètode que dona molta harmonia al teu armari, és ordenar per colors i en funció de l'altura de les peces. Aquest seria un exemple d'això:

 

7. Com i on guardar la roba d'una altra temporada. El que anem a guardar fins al pròxim canvi d'armari ha d'estar net. Mai les guardis en bosses de plàstic poden deteriorar-se els teixits clars i naturals, com la llana.

A més, el meu consell és utilitzar *Portatrajes de cotó, (els trobaràs en Zara Home o en El Corte Ingles) i caixes de tela amb alguna petita obertura perquè la roba estigui ventilada. Les meves favorites són les de Zara *Home.

 

L'ideal és col·locar les caixes en els entresolats de l'armari, però si no fos possible, les podem guardar en el canapè sota el llit o en el traster, encara que, en aquest cas, per a protegir la roba, és recomanable utilitzar antiarnes naturals com a barretes de cedre, de venda en *Muji o *Zara *Home, i productes antihumitat. Més val prevenir que curar!

 

8. Dona-li el teu toc personal.Finalment, recorda etiquetar les caixes per a saber el que hi ha dins i fica dins bossetes de lavanda o d'alguna olor que t'agradi. Serà còmode i agradable de cara a la següent ocasió en què hagis de treure la teva roba.

 

Una vegada fet el canvi d'armari, tria el teu look primaveral i sal a gaudir dels boscos vermellosos i preciosos paisatges que ens brinda aquesta estació.

DETIQUETA PLANCHA.png
bottom of page