top of page
PANEL DE CONTROL 1.png

Com

funci

ona?

ONLINE DETIQUETA.png
MAPA DE POSIBILIDADES.png

demanar servei a domicili per telèfon

demanar y

pagar a traves web o app

taller

tintoreria

servei a domicili

rebre l'albarà i

pagar a través de

web o app

entregar a domicili

entregar la roba sense baixar del cotxe

recollir la roba sense baixar del cotxe

Cuadro de mandos 1.png
PANEL DE CONTROL
Recollides

recollides

Les recollides y entregues es poden fer a la nostre Tintoreria o te les podem venir a recollir o entregar amb el nostre servei propi a domicili.

 

A Barcelona no te cap cost el servei de recollida i lliurament a domicili. No te per que ser la recollida i el lliurament en el mateix lloc

 

Pots sol·licitar el servei de recollida en la nostra Tintoreria On line, on podràs fer constar les peces de roba, que ens deixes i podràs fer el pagament a través de la nostra passarel·la de pagament, segura.

.

DATA I FRANGA HORARIA

DATES

Podràs programar el dia i la franja horària que millor s’adapti a les teves necessitats, pots lliura a la nostra Tintoreria, la roba i rebre la roba a casa.

Necessitem una franja horària, de temps, de dos hores per arribar.

contacte

contacte

Sempre estarém pendents de rebre la teva trucada o missatge, tan de WhatsApp com de e-mail,

 

El telefon:     93 439 84 09

WhatsApp:   661 907 127

E-mail:          taller@detiqueta.es

ON LINE

ON LINE

La nostra aplicació per a mòbils es CleanClaud i tan està per mòbils appel com per mòbils amb sistema operatiu Android a la Google Play.

A la aplicació et demanarà el país i el nom de la nostre Tintoreria, Detiqueta (Taller Detiqueta, S.L.).

 

L’accés des de la nostre pàgina web et remet directament a l’aplicació i les dades que ens facilites tant a la web,com a l’aplicació o a la nostre Tintoreria Física, són a la única base de dades que disposem.

 

Pots enregistrar la teva targeta de pagament, amb el fi de agilitzar el procés i facilitar-te que la roba, la pugi rebre la persona que designis sense estar pendent del pagament ni del canvi.

selecció de prendas

PRENDES

Tindràs la possibilitat de anotar totes les peces de roba que ens deixarés, per que et fem el servei de Tintoreria. També podràs anotar les feines de costura o pel sabater, les mes comunes están tarifades, i si es precís altres feines et trucarem per dir-te l’import, (sense compromís) per que puguis decidir.

PAGAMENT

PAGAMENT

El pagament el podràs fer quan revís l’albarà per correu, que et dona l’opció de poguer-l’ho fer a través de la passarel·la de pagament de l’aplicació.

També podràs fer-ho amb targeta quan ho revís a casa amb targeta de crèdit i a la botiga acceptem tant efectiu com amb targeta.

Una vegada fet el pagament podràs consultar l’estat.

RECOLLIDA I ENTREGA

RECOLLIDA I ENTREGA

Totes les combinació possibles entre que les ens portis o recullis, la roba, a la Tintoreria i/o el servei a domicili.

 

Pot ser diferent la adreça de la recollida i la del lliurament, sempre que sigui a Barcelona.

 

Peró si no pots estar a l’entrega o la recollida de la roba a casa pots fer servir el servei de Clik&Car, que consisteix que fas la comanda i el pagament  per internet  i nosaltres te la recollim o lliurem al cotxe sense la necessitat que et baixís d’ell.

bottom of page