top of page
El individuo con sudadera con capucha

PÀG.

TIPUS

TINTORERIA ONLINE 1 copia.png
ACCEDEIX

BOTIGA

644b433c8c7f8f179e2e07e84797b09a.jpg

 sÓm clÀssics,

perÒ no tant

LOGO PLANXA NEGRE.png

​Som

la teva 

Tintoreria

QUE LI AGRADARIA A UN NORUEC?

Va ser un punt de partida, al qual vam voler com standard de qualitat de servei i exigència.
repassem les experiències reeixides que ens són pròpies i creguem el nostre missatge
que esperem que també els agradi i copiïn els Noruecs

 

 


MISSATGE

Detiqueta no és una marca de serveis de bugaderia i tintoreria, no cregui serveis que augmentin les necessitats o obligacions dels seus clients. L'èxit de Detiqueta no es plasma en el preu. 

Detiqueta crea serveis per a oblidar-se d'ells quan s'usen i pensar com es va poder viure sense ells quan no es tenen a mà.

Volem ser part del seu servei, poder transmetre-li una satisfacció que representa la moderació i la transigència, provocar una sèrie lògica i constant entre les necessitats diàries i el temps que ha de pensar en elles. 

El tret característic dels nostres serveis són la simplicitat ja que utilitzem la tecnologia per a crear serveis senzills i aprofitem tot el saber transmès durant generacions de la cura personal i a mà de les peces de vestir.

Sembla que el món s'ha dividit en dues parts els que ofereixen serveis únics gràcies al coneixement de l'ofici fent l'efecte de qualitat i exclusivitat, en la dificultat utilització dels seus serveis, sent el client el que ha d'estar agraït per conèixer aquests santuaris. D'altra banda estan les empreses de baix cost emparant-se en la tecnologia, en la unificació de processos i criteris de la neteja i cura de les peces, aportant això sí un major marge de servei al client.

Nosaltres no ens trobem en cap de la dos corrents, des de l'inici de Detiqueta es crec tres valoris Ofici, Servei, i preu raonable, ja que l'absència de qualsevol de les tres provoca un encariment final i insatisfacció al client, però el que és més important li robem temps, a pensar i a solucionar una necessitat diària que només ens ha de procurar satisfacció i seguretat que és la base del luxe.


OFERIM

Els usos actuals limiten les funcions i disponibilitat del servei a casa per això volem ser el seu servei de Bugaderia-Tintoreria adjudicant-los un gestor personal i un equip d'artesans a la seva disposició.

Sí que volem ser part del seu servei haurem d'estar permanentment disponibles, proporcionant-los com fins ara servei a domicili gratuït quan ho han demandat. 

Però volem proposar-los un pas més en la nostra vocació de servei, estar una o dues vegades per setmana presencialment a la seva casa, com a part de la rutina sense cap compromís per a vostès.

Ser part del seu servei 


EINES I AVANTATGES

Habilitar un espai per a vostès en el nostre taller

Tenir totes les possibilitats de servei

servei a domicili

Servei en botiga …

Interrelacionar-nos depenent de les necessitats

Crear un calendari de manteniment de l'armari i de la casa

Assignar un interlocutor per al compte creat

personal de servei compartit a cost 0

DETIQUETA PLANCHA.png
bottom of page