top of page
3292.jpeg

PREMI A LA DONA TREBALLADORA

Aquest premi nei de la voluntat de donar visibilitat durant tot un any a la nostra guanyadora, ajudant a pogué donar a conèixer el seu pensament, a els nostres clients.

2022-violeta quiroga raimundez

317609_189824104486306_1434287712_n.jpg

Donem el premi Detiqueta a la dona treballadora a la Dra. Violeta Quiroga Raimúndez per que en temps de guerra a europa, hem de posar en valor els estudis sobre migrants en risc social

 

Doctora en Antropologia Social i diplomada en Treball Social. Experta en infància i adolescència amb risc social, principalment en contextos migratoris, i en barris en situació d'exclusió social. Directora de l'Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona i professora del Departament de Treball Social i Serveis Socials. Investigadora principal del grup consolidat Grup de Recerca i Innovació en Treball Social (*GRITS) de la mateixa Universitat.

2021-Natza Farré i Maduell

Ara Llibres - Natza Farré.jpeg

Donem el premi Detiqueta a la dona treballadora a Natza Farré per la seva contribució al trencament de les estructures masclista des de diverses plataformes, radio (la Competència), Llibres (p.ej. Que no t'expliquin contes!, Curs de feminisme per microones), articles (Diari Ara), Conferencies (p.ej. Kosmopolis 2019 al CCCB) i a xarxes social, @natzafarre. 

Sempre des de l’humor critic, que fa posar els homes davant d’un mirall. Inoculant un missatge positiu i educador al public que l’escolta o llegeix.

202o-Carla Vall i Duran

portada-002-2-1200x630.jpeg

Donem el premi Detiqueta a la dona treballadora a Carla Vall i Duran per la seva contribució a l'atenció i prevenció en violències masclistes, axí com noves tecnologies i genera. Com advocada Penalista, referent en Polítiques Públiques.

bottom of page