top of page
3292.jpeg

PREMI A LA DONA TREBALLADORA

Aquest premi neix de la voluntat de donar visibilitat durant tot un any a la nostra guanyadora, ajudant a pogué donar a conèixer el seu pensament, a els nostres clients.

2024-LLUÏSA GARCIA-ESTEVE

Hospital Clinic Barcelona _franciscoavia DSC_3298-buena.jpg

Donem el premi Detiqueta a la dona treballadora a Dra. Lluïsa Garcia-Esteve per l'estudi, la docència i l'aplicació de tractaments en salut mental perinatal i atenció integral a víctimes d'agressions sexuals, sent la referent en el tractament Sanitaris de les víctimes d'agressió sexual.

2023-Judit Tiral (judit tirado)

Captura de pantalla 2023-03-08 a les 17.47_edited.jpg

El Premi Dona Treballadora de Tintoreria Clàssica *Detiqueta reconeix els assoliments i la dedicació de dones treballadores en diferents camps i s'atorga a aquelles que han fet una contribució significativa a les seves respectives indústries. Judith *Tiral és mereixedora d'aquest premi degut al seu treball innovador en el camp dels *podcasts de viatges i història, proporcionant perspectives úniques i valuoses que fomenten una major comprensió i apreciació del nostre món i la nostra història.

El seu enfocament en la perspectiva de gènere és especialment rellevant en un moment en què la igualtat de gènere i la inclusió són temes importants a tot el món. Els *podcasts de Judith *Tiral brinden a les persones una manera d'aprendre i reflexionar sobre aquests temes mentre exploren el món i la seva història.

En resum, Judith *Tiral és mereixedora del Premi Dona Treballadora de Tintoreria Clàssica *Detiqueta 2023 a causa del seu innovador treball en els *podcasts de viatges i història, i el seu enfocament en la perspectiva de gènere, la qual cosa ha ajudat a fomentar una major comprensió i inclusió a tot el món.

2022-violeta quiroga raimundez

317609_189824104486306_1434287712_n.jpg

Donem el premi Detiqueta a la dona treballadora a la Dra. Violeta Quiroga Raimúndez per que en temps de guerra a europa, hem de posar en valor els estudis sobre migrants en risc social

 

Doctora en Antropologia Social i diplomada en Treball Social. Experta en infància i adolescència amb risc social, principalment en contextos migratoris, i en barris en situació d'exclusió social. Directora de l'Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona i professora del Departament de Treball Social i Serveis Socials. Investigadora principal del grup consolidat Grup de Recerca i Innovació en Treball Social (*GRITS) de la mateixa Universitat.

2021-Natza Farré i Maduell

Ara Llibres - Natza Farré.jpeg

Donem el premi Detiqueta a la dona treballadora a Natza Farré per la seva contribució al trencament de les estructures masclista des de diverses plataformes, radio (la Competència), Llibres (p.ej. Que no t'expliquin contes!, Curs de feminisme per microones), articles (Diari Ara), Conferencies (p.ej. Kosmopolis 2019 al CCCB) i a xarxes social, @natzafarre. 

Sempre des de l’humor critic, que fa posar els homes davant d’un mirall. Inoculant un missatge positiu i educador al public que l’escolta o llegeix.

202o-Carla Vall i Duran

portada-002-2-1200x630.jpeg

Donem el premi Detiqueta a la dona treballadora a Carla Vall i Duran per la seva contribució a l'atenció i prevenció en violències masclistes, axí com noves tecnologies i genera. Com advocada Penalista, referent en Polítiques Públiques.

bottom of page