top of page
IMG_1781.jpeg

Servei

empre

ses.

ONLINE DETIQUETA.png
IMG_1957.jpeg
IMG_6149.JPG

Oferim un servei de qualitat basat en el coneixement del sector. I no ho diem nosaltres, sinó els nombrosos Hotels i Empreses de Barcelona que confien la roba dels clients i dels seus empleats en els nostres professionals.

Els anys d'experiència, vinculats a la nostra filosofia d'empresa i a les constants innovacions tècniques, ens fan ser referents en el sector. A més, disposem d'unes instal·lacions modernes, un equip humà altament qualificat, així com una logística àgil i ben planificada.

Ja sigui perquè no tens a una empresa professional de confiança que et presti el servei, o perquè requereixes d'una Tintoreria de confiança en pics de treball, som el que cerques.

Compromesos al 100% amb la satisfacció dels nostres clients i coneixent perfectament les exigències de l'els nostres clients, t'oferim un servei molt complet: recollida, rentada, planxat, doblegat i envasat de tota mena de peces , així com un lliurament garantit diàriament.

Oferim uns estàndards molt alts de qualitat units a uns preus sense competències en el mercat de Barcelona. Això ens fa ser un referent en el sector de la Tintoreria per als hotels i Empreses de la Barcelona. I prova d'això és la quantitat de clients que confien les seves peces al nostre equip.

En Detiqueta Tintoreria Clàssica, a més, comptem amb serveis extra que afegiran un plus de qualitat i diferenciació als teus serveis: així com d'un servei de labeling. A més, treballem les 24h i realitzem les recollides i lliuraments en persona, sense intermediaris, la qual cosa ens permet oferir la màxima qualitat en tot el procés. A més, tenim el ferm compromís amb els nostres clients de complir uns terminis concrets, amb lliuraments garantits diàriament.
Disposaràs de les teves peces com el primer dia. 

Com tu als teus clients només vols oferir-los el millor, nosaltres a tu també.

tots son clients favorits

NUESTROS CLIENTES FABORITOS.png
DETIQUETA PLANCHA.png
bottom of page